header illustration

Rólunk

Tapasztalat és elhivatottság

Kollégáink új épületek üzembe helyezésében, régebbiek válságmenedzselésében műszaki és pénzügyi területen is jártasak.Célunk az átadásra kerülő társasházak lakók részére történő beüzemelésének gördülékennyé tétele, illetve gondoskodni arról, hogy a lakástulajdonosok ne csak a vásárlás során, de beköltözés után is úgy érezzék: jól döntöttek.

Szervezeti formánk, az általunk kezelt házaknak biztosítja egyfelől az anyacég háttértámogatásából adódó volumenkedvezmények átadását, másfelől munkatársaink megfelelő motiváltságát az ingatlantulajdonosok ügyeinek intézése és a velük való kapcsolattartás során.

Anyacégünk/partnercégeink (ipari ingatlanok, irodaházak, raktárbázisok, ipari parkok, üzletközpontok, stb.) üzemeltetési volumenéből adódóan a szolgáltatók jelentős része egyedi, kedvezményes kondíciót biztosítanak társaságunk részére, melyet szolgáltatási árainkban továbbadunk ügyfeleinknek.

Minőségi szolgáltatások a legjobb áron

Kapcsolatrendszerüknek köszönhetően sikerült olyan viszonyt kialakítanunk egyes szolgáltatókkal, melynek köszönhetően jó néhány, a társasházakban működő berendezések garanciaidejét meg tudjuk hosszabbítani (pl.: liftek, kazánok, stb.), valamint olyan szolgáltatási díjakat kialkudni, melyek jelentősen a piaci ár alatt vannak.

Új építésű ingatlanok esetén már a beüzemelés és a műszaki átadások alkalmával szeretnénk megfelelő szakértelemmel képviselni a tulajdonosokat, annak érdekében, hogy a későbbi fenntartás probléma mentesebb legyen. Szakemberekből álló háttércsapatunk számos társasház működésének beindítását koordinálta már.

Az általunk kezelt társasházakban igyekszünk minél gyorsabban bevezetni a szelektív hulladékgyűjtést, ami túl azon, hogy védi környezetünket, kedvezőbb díjakat is jelent.

Interaktivitás és követhetőség

A társasház megfelelő üzemeltetésének legjobb fokmérője a tulajdonosok elégedettsége, melyben szubjektív elemek is nagy szerepet játszanak. Folyamatos és kétirányú kommunikáción alapuló vezetési szemléletünknek köszönhetően törekszünk arra, hogy a társasházak lakói rendszeres tájékoztatást kapjanak munkánkról, illetve a társasház ügyeiről (például hírlevél formájában).